Fohow Yang-Sheng energeetiline palsam

44.00

Ei sisalda hormoone ja keemilise konservante, ei ärrita nahka!

Palsami kasutamise võimalused: Külmetus,kiire abi vigastuste ja traumade korral, sporditraumad, erinevad valud liigestes, kätes ja jalgades, erinevad nahaprobleemid (sh vanad ekseemid), hallide juuste vähenemine ja juuste kasvu stimuleerimine, muhkude eemaldamine selgrool, figuuri korrigeerimine, lipoomi (rasvkudekasvaja) vähendamine, veenide varikoosne laienemine jpm.

Kategooriad: ,

Fohow YANG-SHENG energeetilise palsami loomise eesmärgiks oli luua kõrgtehnoloogiline, õkoloogiline ja ohutu toode. Toote tooraines, retseptuuris, tootmise tehnoloogias, toimes jm saavutati ideaalne harmooniline ida ja lääne meditsiini kooslus

Tänu hiina traditsioonilise meditsiini (HTM) ravimtaimede kooostisainete mõjule on tootel imeline tervendav toime kondivalu, väsimuse, erinevate valude, paistetuse jt sümptomite korral.

Piisab vaid kanda palsamit probleemsele kohale ja te saate ootamatu ja imelise efekti!

Fohow võtab endale vastutuse ühiskonna suhtes – anda inimestele võimalus kasutada kõrge kvaliteediga, looduslikke ja ohutuid tooteid, levitada hoolivat suhtumist keskkonda ja harmoonilist elu.

KOOSTISAINED

1. Šveitsi õuna (malus domestica) tüvirakkude ekstarkt.
Spetsiaalse tehnoloogia abil rasvasisaldavatesse liposoomidesse (nano-kapslitesse) paigutatud šveitsi õunapuu malus domestica)tüvirakud kiirendavad, imendudes inimese nahakudedesse, märgatavalt taastumise protsessi, korvavad rakkude toitainete ja energia taset, toetavad raku tasakaalu ja taastavad kahjustunud koed. Paljud tuntud inimesed nagu USA presidendi abikaasa Michelle Obama, Oskari preemia laureaadid Gwyneth Paltrow ja Helen Mirren, tuntud laulja Jennifer Lopez kasutasid erinevaid malus domestica tüvirakke sisaldavaid tooteid.

2. Viinamarjaväädi stabiliseeritud resveratrool tõstab sirtuiinide (pikaealisuse valgud) aktiivsust, tugevdades sel moel raku energiat. Uuringud on näidanud, et tänu oma antioksüdatiivsele toimele on sellel koostisosal väga lai kasutamise valdkond ja see on üks tänapäeva parimaid talitluslikke koostisosi. Oma temperatuuri alandava toime poolest ületab ta aspiriini 60 korda, vabade radikaalide vastutoime poolest poolest ületab viinamarjaseemnete   ekstrakt opc (oligomeric proanthocyanidins) koensüümi Q10 40 korda, oma antioksüdatiivse toime poolest ületab C-vitamiini 800 korda, peale selle tõstab ta vähihaiguste ravi toimet 40 korda ja ei oma kõrvaltoimeid.

3. Prantsuse meremänni koore ja võrsete ekstrakt (püknogenool).
See sisaldab suurt kogust oligomeerseid proantotsüaniite (OPC). See männi liik kasvab vaid Edela Prantsusmaal Les Landes de Gascogne rannikul. Ekstraktil on 3 iseloomulikku omadust: see on antioksüdatiivse toimega, parandab kollageeni ja elastiini sünteesi, aitab kaasa lämmastikhappe moodustumisele naharakus ja veresoonte laienemisele.
See on üks tegusamaid vabade radikaalide väljaviimise looduslikke vahendeid. See on võimeline neutraliseerima suure hulga vabu radikaale enne seda, kui nad alustavad oma laastavat mõju siseorganitele. Tänu oma erilisele antioksüdatiivsele mõjule aitab tugevdada veresoonte seinu, parandada mikrotsirkulatsiooni ja tõsta raku aktiivsust.

4. „Rahva miao tuhandeaastase meditsiini aegumatud vahendid
Rahva miao rahvameditsiini vahendite imeline toime on saanud suure tuntuse ja tunnustuse kaasaja kõrgtehnoloogia maailmas.
Nepaali memmjuur aktiveerib vereringet, kõrvaldab verepaisud, võtab ära reumavalud. Kurkum (kollajuur) aktiveerib vereringet, avab meridiaanid, võtab ära valu, soodustab qi energia tsirkuleerimist. Puju hajutab külma ja eemaldab üleliigse niiskuse, on valuvaigistava ja antibakteriaalse toimega, võtab ära sügeluse. Hiina kaneelipuu soojendab neerusid, tugevdab yang energiat, viib välja lima, ennetab köha.;

 

6 ERILIST TOIMET
1. Tänu taimsete vedelate soolade emulgeerumisele luuakse iselaadi nahakaudse neeldumise „kanal“, mille kaudu soojusenergia pidevalt liigub, tänu millele viiakse toote koostisained keha vajalikesse piirkondadesse. Sooja mõju võib kesta 24 tundi ja enam. See moodus on väga tõhus inimestele, kellel on haiguseelne seisund.
2. Organismi elujõu tõstmine. Peale seda, kui aktiivsed koostisosad (HTM taimed) imenduvad naha sisse, toimub ilmne vereringe paranemine ja suureneb organismi elujõud, tänu millele tunneb inimene ennast erksa ja energilisena.
3. Niiskuse väljaviimine, organismi vastupanuvõime suurenemine. Toote kasutamine võimaldab organismist välja viia niiskuse, taastada yin-yang energia tasakaal, vähendada organismi koormust ja tugevdada immuunsust.
4. Kosmeetiline, vananemisvastane toime. Tõstab raku aktiivsust, parendab organismi taastumise (regeneratsiooni) võimet, aeglustab vanemise kulgu. Aitab organismist välja viia toksiinid, taastada shen ja qi energia tasakaalu, taastada naiseliku ilu, vähendada menstruaalvalusid.
5. Energiakanalite puhastamine ja aktiveerimine. Toote koostisosad parandavad verevarustust, organismi energia- ja füsioloogiliste kanalite läbitavust .
6. Kaalu normaliseerimine. Sobib ülekaaluga inimestele. Toote kasutamine võimaldab kiirendada ainevahetust, kaotada liigsed kalorid ja rasva ladestumised, anda kehale terve ja korrektne välimus.

Kasud ja eelised
Sobib: meestele ja naistele. Ei tohi kasutada imikute ja väikelaste peal.
Toode vajalik mobiili kasutajatele, pikaajalisel viibimisel konditsioneeriga ruumides, ebapiisava liikumis-aktiivsuse, erinevate valude, unetuse, ülekaalu, tervisehäirete (haiguseeelse seisundi) korral.
llmne toime: soojendav toime mõne minuti järel peale pealekandmist, valu kadumine 10 minuti jooksul.
Korduvkasutamise võimalus: võib regulaarselt kasutada kogu perele, tihti kasutatav.
Unikaalsed eesrindlikud tehnoloogiad: patenteeritud tehnoloogia kaitseb võltsingute eest ja kindlustab liidri positsiooni maailmaturul lähima 3-5 aasta jooksul.
Kõrge ohutus: tooraine vastab toiduainetetööstuse nõudmiste tasemele, ökoloogiliselt puhas koostis.
Konkurentsi puudumine: toote unikaalsus, võrreldavate analoogide puudumine.

Sobib inimestele, kellel on suured füüsilised koormused, samuti istuva ja väheliikuva eluviisiga inimestele (füüsiliste koormuste puudumine), ülemäära mobiiltelefonide kasutajatele, erinevate traumadega inimestele jt.

Palsami kasutamise võimalused: Külmetushaigused,kiire abi vigastuste ja traumade korral, sporditraumad, erinevad valud liigestes, kätes ja jalgades, erinevad nahaprobleemid (sh vanad ekseemid), hallide juuste vähenemine ja juuste kasvu stimuleerimine, muhkude eemaldamine selgrool, figuuri korrigeerimine, lipoomi (rasvkudekasvaja) vähendamine, veenide varikoosne laienemine, jpm.

Organismi reaktsioon peale palsami pealekandmist
Soojendav toime: vereringe kiirenemine, meridiaanide avanemine.
Tugev kipitus (kõrvetus): külma ja kuuma põrkumine, “külma qi” suur hulk organismis
Sügelus: qi ja vere liikumise kiirenemine, vere kuumus.
Niiskuse väljumine: sisekeskkonna ülehapestumine, vedeliku (niiskuse) üleküllus.
Tuimumine (ärasuremine: vere seisak, qi kulgemine ilma vereringe kiirenemiseta.
Reaktsiooni puudumine: tõsine “külm” organismis, seisakud ja ummistused, madal tundlikkus.
“Vanade probleemide ägenemine: qi ja vere regulatsioon, organismi kohanemise protsess.

Shopping Cart