Dr.Ohhira® Magaroku nahahooldusõli 50ml

41.00

Dr.OHHIRA® probiootiline Magoroku® nahahooldusõli ühendab naturaalsete koostisosade noorendava jõu, iidse Jaapani fermenteerimiskunsti ja 21. sajandi tehnoloogia parimate koorivate, niisutavate ja noorendavate omadustega tooteks.

Niisutaja, mis laseb nahal nooreneda seestpoolt – lase oma tõelisel ilul särada!

  • 100% vegan
  • Teaduslikult tõestatud toime
  • 100% looduslikust toorainest
  • Ei sisalda sünteetilisi lisaaineid
  • GMO vaba
Kategooria:

Dr.OHHIRA® probiootiline Magoroku® nahahooldusõli ühendab naturaalsete koostisosade noorendava jõu, iidse Jaapani fermenteerimiskunsti ja 21. sajandi tehnoloogia parimate koorivate, niisutavate ja noorendavate omadustega tooteks.

Dr.OHHIRA® Magoroku® nahahooldusõli sisaldab sünergiliselt toimivaid looduslikke koostisosi – hobuserasva ja kääritatud taimset probiootilist OM-X® ekstrakti, mis leevendab ärritust, tugevdab naha kaitsefunktsiooni ning hoiab ära kahjulike bakterite ja vabade radikaalide tekke, aidates samal ajal säilitada naha niiskust ja elastsust.

Hobuserasv on olnud Jaapanis läbi aegade kõrgelt hinnatud, sest see on rikas asendamatute rasvhapete: linoolhappe ja alfa-linoleenhappe, poolest. Magoroku® sisaldab ekstraheeritud puhast, kõrge kvaliteedilisest hobuserasva, mis on inimese derma lipiidkihile (naha kõige pindmisele rasukihile) kõige sarnasema koostisega.

Lisaks hobuserasvale sisaldab Magoroku® OM-X® sünbiootilist köögiviljaekstrakti, mis on kombinatsioon mitmest tosinast erinevast taimest fermenteerituna koos unikaalsete probiootiliste tüvedega.

Lisaks on Magorokus® sellised botaanilised ekstraktid nagu aaloe, loguat lehe ja virsikulehe ekstraktid, mis annavad õlile loomuliku niisutava faktori.

 

MAGOROKU on hobuseõli kreem, kus hobuseõli on ekstraheeritud puhtast, kõrgekvaliteedilisest hobuserasvast

Koostisosad

Horse fat, lactobacillus/streptococcus thermophilus/molasses/rice bran/fruit/leaf/stalk/agaricus blazei/lentinula edodes/grifola frondosa/hizika/fusiformel/laminara japonica/undaria, pinnatifida ferment filtrate, octyldodecanol, steryl glycrrhetinate, aloe barbadensis leaf extract, eribotya japonica leaf extract, prunus persica leaf extract. 

Kuna nahahooldustootele ei ole lisatud viskoossust, stabiliseerivaid aineid ega säilitusaineid, võib see olenevalt kilimast ja teistest keskkonnateguritest võtta tahke kreemja või vedela kuju. Sellised muutused ei tekita probleeme seoses toote kasutamisega.

Ei sisalda lõhnaaineid, stabilisaatoreid, säilitusaineid ega kunstllkke värvaineid.

 

Kasutamisjuhised

Sobib kasutamiseks nii näol kui kehal.

Kasutamine: kanda puhtale nahale. Näole kandes imendub see kiiremini, kui seda nahale kanda patsutavate liigutustega.

Shopping Cart