Fohow pehmendav šampoon 500 ml

16.00

Tõeline aare teie juustele
Pikaaegne niisutus
Sügav taastamine
Teie juuste ilu ja sära

Toote omadused
Šampooni koostises on väärtuslike idamaade ravimtaimede nagu hiina korditseps, ženšenn ja hundihammas koostis. Puhastab sügavalt ja tugevdab juukseid ja peanahka, kaitseb follikuleid, toidab juuste juuri, loob kaitsekihi ja soodustab toitainete imendumist, taastab juuste ilu ja tervise, teeb juuksed siledaks, läikivaks ja siidiseks.

Tasakaalustatud niisutamise ja toitmise valem täidab juuksed elujõuga, ennetab kuivust ja haprust, aitab neil igas olukorras jääda läikivaks ja siidiseks.

Laost otsas

Kategooriad: ,

Korditsepsi ekstrakt
Hiina korditsepsi ekstrakt on rikas peanaha jaoks vajalike toitainete poolest, taastab kiiresti juuste jaoks vajaliku niiskuse ja toitainete tasakaalu, taastab kahjustatud juuksed, tagastab juuste tervise, muutes nad siledaks ja siidjaks

Ženšenni ekstrakt
Ženšenni ekstrakt taastab kahjustatud juuste soomused, niisutab ja täidab juuksed vajalike toitainetega, teeb juuksed pehmeks, tugevaks ja kuulekamaks.

Aspari ekstrakt

Aspari juurte ekstrakt tungib juuste struktuuri, on antistaatiliste omadustega, teeb juuksed kuulekamaks, on täiendava niisutamise omadustega, on suurepärase juuste hooldamise toimega.

Seebipuu pähkli ekstrakt
Seebipuu pähklil on suurepärane anibakteriaalne toime, kõrvaldab kõõma ja sügeluse, ennetab juuste väljalangemist, reguleerib vee-rasva tasakaalu, parandab juuste kvaliteeti, stimuleerib uute juuste kasvu, hoiab juukseid niiskena.

1 šampooni pudel lahendab efektiivselt 6 peamist juuste probleemi – kuivus, jäikus, kahjustatus, haprus, väljalangemine, kõõm.

Ilmne toime
Sügav juuste puhastus
Juustesoomuste avamine
Pääsemine sügavale juuste struktuuri
Niisutamine ja taastamine seest ja väljast
Siledad ja siidised juuksed

Allpool lühifilm pehmendava šampooni omadustest koos näitliku katsega munakollasega.
Filmis on šampoon pudelis, millist toodeti 1. partiil (kuldpruunis).

Sulle võib meeldida ka…

Shopping Cart