NAC 600 mg N-atsetüültsüsteiini

30.00

NAC (N-atsetüül-L-tsüsteiin) 600mg kapslid 100% vegan, puhtalt taimse päritoluga NAC fermentatsioonist. N-atsetüültsüsteiin on L-tsüsteiini stabiliseeritud vorm. 120 kapslit

NAC (N-atsetüül-L-tsüsteiin) on poolassentsiaalse aminohappe L-tsüsteiini väga biosaadav, stabiliseeritud vorm. NAC on organismi olulise antioksüdandi glutatiooni ja tauriini eelkäija. L-tsüsteiin on peamiselt sidekoe, naha, juuste, küünte, lihaste ja luude komponent.

  • NAC on tsüsteiini aminohappe väga stabiilne ja biosaadav vorm.
  • Toetab maksa ja kopsude tööd, sh krooniliste hingamisteede haiguste korral, tõstab glutatiooni taset
  • Lima vedeldava (mukolüütilise) toimega
  • Piisava koguse tsüsteiini ja NAC-i tarbimine on oluline erinevatel tervislikel põhjustel,  samuti viljakuse ja aju tervise toetamiseks;
  • N-atsetüültsüsteiin (NAC) on võimas antioksüdant ja suurepärane toetus maksaprobleemide või  maksakahjustuste korral.  Rohkelt NAC-i leidub ka ajus ja  kopsukudedes,  tegu on olulise respiratoor- ja immuunsüsteemi toetajaga. NAC-i hea tase on tähtis neuroloogiliste funktsioonideks, hea  mälu ning kognitiivse võimekuse jaoks.
  • NAC  on ka keha võimsaima  rakusisese antioksüdandi glutatiooni eelaine.  Vanusega glutatiooni tase langeb ning tõuseb oksüdatiivse stressi  tase.
  • NB! NAC on atsetaminofeeni üledoosist (tuntud valuvaigistite Tylenol and Vicodin tarvitamisest) põhjustatud maksakahjustuse ravis tõhus toetaja.
  • Covidi sümptomite all kannatajad võivad abi saada ka sellest preparaadist .

TARBIMISE SOOVITUS

Võtke 1 kapsel (600 mg NAC) päevas koos 200 ml veega enne sööki.

TOIDULISANDID

Ärge ületage soovitatavat ööpäevast kogust. Toidulisandid ei asenda tasakaalustatud ja mitmekülgset toitumist. Hoida lastele kättesaamatus kohas.

LADUSTAMINE

Hoida jahedas ja kuivas. Hoida otsese päikesevalguse ja kuumuse eest eemal.

 

KOOSTIS:

N-atsetüül-L-tsüsteiini

kapsli kest: hüdroksüpropoüülmetüültselluloos.
Sisu:  120 kapslit

 

KOOSTIS (1 KAPSEL) %NRV*
N-atsetüül-L-tsüsteiin 600 mg -**

* toitainete  võrdluskogus
** võrdluskogus puudub

Kapsli kohta: 600 mg NAC Kokku: 72 000 mg NAC / klaas

Sulle võib meeldida ka…

Shopping Cart