Tsink ja Seleen pluss kofaktorid

22.00

Tsink ja seleen koos C-vitamiini ja B6-vitamiini kofaktoritega. 15 mg orgaanilist tsinkkelaati, 100 µg bioaktiivset seleeni naatriumseleniidina, 25 mg bioaktiivset B6-vitamiini aktiveeritud püridoksaal-5-fosfaadina ja 100 mg C-vitamiini maisist ilma geenitehnoloogiata.
120 kapslit
  • Bioaktiivne tsingi, seleeni, vitamiinide C ja B6 kompleks (P5P)
  • Mikroelemendid pluss kofaktorid nende parimal kujul
  • Kapslis: 100 µg seleeni, 15 mg tsinki, 100 mg C-vitamiini, 25 mg B6
  • Lisaks C-vitamiin maisist ilma geenitehnoloogiata, mille tulemuseks on maisi puudumine
  • Meie kõige kontsentreeritum C-vitamiin (>99%)
  • Tsingi ja C-vitamiiniga immuunsüsteemi toetamiseks
  • Tasakaalustatud suhe optimaalseks salvestamiseks
  • Vegan, ilma geenitehnoloogiata, fruktoosivaba, laktoosivaba
Kategooriad: , ,

TSINK

Elutähtis mikroelement tsink on hädavajalik immuunsüsteemi, ainevahetuse ja viljakuse säilitamiseks, rakkude jagunemiseks ja DNA sünteesiks, samuti silmade, juuste ja küünte tervena hoidmiseks.

SELEEN

Rohkem kui 25 ensüümi komponendina osaleb elutähtis oluline mikroelement seleen paljudes olulistes kehareaktsioonides. See on väga oluline immuunsüsteemi normaalse funktsiooni säilitamiseks, rakkude kaitsmiseks oksüdatiivse stressi eest, kilpnäärme talitlusele, viljakusele ning juuste ja küünte säilitamiseks. Naatriumseleniit omab veidi madalamat imendumist kui orgaanilised seleeniühendid, kuid sellel on väga kõrge bioaktiivsus. Seleen on saadaval otse ja eranditult selenoensüümide moodustamiseks ja seda ei lülitata teistesse valkudesse. Naatriumseleniit allub seleeni metabolismi reguleerimisele ja liigne seleen eritub koheselt ega kogune seetõttu organismi.

VITAMIIN B6

Vitamiin B6 (püridoksiin) on aktiivse koensüümi püridoksaalfosfaadi (ka: püridoksaal-5-fosfaat; PLP, P5P) eelkäija, mis on üks tähtsamaid inimese koensüüme. B6-vitamiin on oluline aminohappe tsüsteiini sünteesiks, homotsüsteiini normaalseks talitluseks, glükogeeni ja valkude ainevahetuseks ning immuunsüsteemi normaalseks talitluseks. B6-vitamiin on oluline ka närvisüsteemi ja energiavahetuse jaoks.

C-VITAMIIN

C-vitamiin aitab kaasa väsimuse ja kurnatuse vähendamisele, normaalsele vaimsele funktsioonile, normaalsele energiavahetusele, immuunsüsteemi normaalsele talitlusele (füüsiline kaitse), närvisüsteemi normaalsele talitlusele, rakkude kaitsmisele oksüdatiivse stressi eest ning normaalsele kollageeni moodustumisele normaalseks normaalseks. luude, hammaste ja naha funktsioonid.

 

TARBIMISE SOOVITUS

Võtke 1 kapsel päevas (100 µg seleeni, 15 mg tsinki, 25 mg vitamiini B6, 100 mg C-vitamiini) koos 200 ml veega.

IGAPÄEVANE VAJADUS

EFSA on kehtestanud nende nelja toitaine igapäevased vajadused järgmiselt: tsink 10 mg, seleen 55 µg, C-vitamiin 80 mg, vitamiin B6 1,4 mg.

TOIDULISANDID

Ärge ületage soovitatavat ööpäevast kogust. Toidulisandid ei asenda tasakaalustatud ja mitmekülgset toitumist. Hoida lastele kättesaamatus kohas.

LADUSTAMINE

Hoida jahedas ja kuivas. Hoida otsese päikesevalguse ja kuumuse eest eemal.

 

KOOSTIS:

C-vitamiin, püridoksaal-5-fosfaat, tsinkbisglütsinaat, naatriumseleniit.
Kapsli kest: hüdroksüpropüülmetüültselluloos

KOOSTISOSAD PÄEVASE ANNUSE KOHTA (1 KAPSEL) %NRV*
naatriumseleniit 22,3 mg -**
millest seleen 100 µg 182
tsink 15 mg 150
C-vitamiin 100 mg 125
B6-vitamiin (P-5-P) 25 mg 1786

* toitainete
võrdluskogus ** viide puudub

Kapslis: 100 µg seleeni, 15 mg tsinki, 100 mg C-vitamiini, 25 mg vitamiini B6 Kokku:  12 000 µg seleeni, 1800 mg tsinki, 12 000 mg C-vitamiini, 3000 mg B6-vitamiini / klaas

Shopping Cart