Pentokan Potassium Electrolyte (20 kihisevat tabletti)

19.00

Lisab energiat ja parandab töövõimet. Toetab südant ja veresooni. Vajalik aktiivse eluviisiga inimestele, pingelise töö ja pideva stressi puhul. Kihisevate tablettide kujul on tagatud kaaliumi parem biosaadavus, mugava tuubi sees on tabletid alati käepärast.
  • Aktiivne valem (kaalium + С-vitamiin + riboos);
  • ühes tabletis 420 mg кaaliumi;
  • Tõhus rakusisese ainevahetuse reguleerimine.

Availability: 4 laos

Kategooriad: , ,

KAALIUM

Kuulub kõigi rakusiseste vedelike koostisse ja aitab normaliseerida hapete ja aluste tasakaalu. Oluline südame tervisele, normaalse südametegevuse tagamiseks. Selle mineraali tasemest organismis sõltub meie töövõime ja energilisus, selle taseme vähenemisel (pingelise füüsilise või vaimse tegevuse, stressi ja tasakaalustamata toitumise korral) tunneb inimene jõu vähenemist ja väsib kiiresti.

С-VITAMIIN

Aitab varustada lihaseid ja kudesid hapnikuga, osaleb kollageeni sünteesis, aitab valke paremini omastada. С-vitamiin kaitseb organismi enneaegse vananemise eest. Selle toimel taastub organism peale koormust ja stressi kiiremini.

RIBOOS

Vajalik ATP molekuli sünteesiks, mis on organismis peamine energiaallikas. Riboos on eriti tähtis sportlastele, kui ATP kontsentratsioon rakkudes peale treeningut (või muud koormust) oluliselt langeb.

 

Kasutamine

Täiskasvanutele 1 tablett 1-2 korda päevas söögi ajal. Lahustage 1 tablett 150 ml vees või puuviljamahlas.

 

Vastunäidustused

Mitte ületada soovituslikku ööpäevast annust. Toidulisand ei asenda mitmekesist toitumist. Organismi õige talitlemise alus on tasakaalustatud toitumine ja tervislik eluviis. Kui olete rase või imetate, pidage enne toote kasutamist nõu oma arstiga.

 

Säilitamine

Hoida otsese paikesevalguse eest kaitstult, kuivas ja lastele kattesaamatus kohas, temperatuuril kuni +25 °C.
Shopping Cart