Keelatud tervis

36.00

Ravimatud haigused on minevik

Biofüüsik Andreas Kalcker on aastaid uurinud kloordioksiidi toimemehhanisme ning raviomadusi väidetavalt ravimatute haiguste puhul. Ta on julgenud rääkida tõtt ja pakkuda lahendusi seal, kus siiani neid ei ole olnud.

Olles ise tervenenud kloordioksiidi abil ravimatuks tunnistatud haigusest, on ta avastanud haiguste ühise nimetaja ning see on ka põhjus, miks see ravimeetod – tavameedikute jaoks vastuoluline – on nii efektiivne. Raamat pakub uusi vaateid füüsilisele ja mentaalsele heaolule, paljastades samas, et ravimitööstus….pole mitte see, mis väljast paistab.

Availability: 3 laos

Kategooria:
Kloordioksiid – see on sajandi avastus meditsiinis ja täiesti uus viis ennast tervendada!
VIIMAKS ON ILMUNUD KAUAOODATUD RAAMAT “KEELATUD TERVIS” KA EESTI KEELES.

UUS TRÜKK!

See on raamat, mis muudab elu – selliseks, kus on vähem kannatust ning ei ole enam hirme haiguste ees.

Kloordioksiidi ravitoime avastamine on läbi aegade suurim läbimurre ja innovatsioon tervisevaldkonnas, mis tõstab meditsiini täiesti uuele tasemele. See odav, kõigile vabalt kättesaadav ja väga laiaspektriline universaalne tervendaja oleks iga arsti unistus – kui nad sellest vaid tõtt teaksid!

Biofüüsik Andreas Kalcker on aastaid uurinud kloordioksiidi toimemehhanisme ning raviomadusi väidetavalt ravimatute haiguste puhul. Ta on julgenud rääkida tõtt ja pakkuda lahendusi seal, kus siiani neid ei ole olnud.

Olles ise tervenenud kloordioksiidi abil ravimatuks tunnistatud haigusest, on ta avastanud haiguste ühise nimetaja ning see on ka põhjus, miks see ravimeetod – tavameedikute jaoks vastuoluline – on nii efektiivne. Raamat pakub uusi vaateid füüsilisele ja mentaalsele heaolule, paljastades samas, et ravimitööstus….pole mitte see, mis väljast paistab.

Haiguste nimekiri, mida kloordioksiidiga ravida on võimalik, on aukartustäratav: astmast, autoimmuunhaiguste, artriidi ja vähini jpm.

See raamat on ülimalt väärtuslik andmekogu, milles on nimekiri haigustest A-Z ning raviprotokollidest, mis võimaldab igaühel – ka algajal kasutajal – end iseseisvalt ja turvaliselt tervendama hakata.

Kosmoseagentuur NASA on kloordioksiidi nimetanud “Universaalseks antidoodiks”.

Milles seisneb kloordioksiidi “ime” ja kuidas ta suudab tervendada keha enamikest haigustest? Oleme ju harjunud paradigmaga, et igale haigusele on oma ravim.

Kloordioksiidi fenomen on väga loogiline ja selle tervendava toime mõistmine lihtne. Kuigi haigussümptomeid on palju, on haiguste juurpõhjused üldjuhul lihtsad: kehas on kas midagi üle, mis takistab selle toimimist (kõik, mis on meie rakkude jaoks toksiline) või on midagi puudu, mis olema peab (toitained ja energia), et üles ehitada uusi terveid rakke ja kudesid.

Kloordioksiid puhastab organismi juba väga madalates ja kehale ohututes doosides kõigest sellest, mis sinna ei kuulu: seened, viirused, patogeensed bakterid, raskmetallid ja kõik muu, mis keha jaoks on toksiline ja põhjustab haigusi; ning rikastab samas keha hapnikuga tõstes sellega kudede pHd ning energiataset.
Kui keha on haigustekitajatest puhas ja rakkudel on piisavalt energiat, siis keha terveneb. Igasugune tervenemine on alati isetervenemine! Selleks on meil vaja luua ainult tingimused, milleks kloordioksiid on võimsaim abiline.

Meil ei ole vaja neelata sünteetilisi ravimeid, mis vaid sümptomeid peidavad, keha pikas perspektiivis mürgitavad, vaid kõrvaldada haiguse juurpõhjused, siis astuda kõrvale ja jälgida isetervenemise imet.

Kloordioksiidi raviomadused on hästi tuntud ka ravimitootjatele. Nimekiri, mille ravimeetodite peale kloordioksiidiga on patente võetud: hingamisteede viirushaiguste ravi, põletikuliste haiguste ravi, vere ning verekomponentide desinfitseerimine vereülekannetel, neurodegeneratiivsete haiguste ravi, HIV infektsioonide ravi, nahaprobleemid nagu herpes, akne ja põletused ning haavade ravi. Immuunsüsteemi – makrofaagide ja fagotsüütide stimuleerimine, suuõõnehaiguste ravi ja ennetamine (hambakatt, igemepõletik, peridontiit). Bakteriaalsete infektsioonide ravi, hepatiit A ja B, dementsus, autoimmuunhaigused, allergiline astma, atoopiline dermatiit, erinevad vähivormid, kahjustatud luuüdi taastootmine, tüvirakkude initsieerimine jne.

KÕLAB NAGU ÜKS RAVIM KÕIGELE!

Comusav koalitsiooni arstid, kuhu kuulub nüüdseks üle 8000 arsti ja teadlase 25 riigist, kasutavad kloordioksiidi lisaks Covidi ravimisele ka vähiravis, autoimmuunhaiguste, autismi, ülekaalulisuse, tüvirakkude, uneprobleemide, soolestiku, nahaprobleemide, diabeedi, silma- ning suguhaiguste ravis ning samuti ka vaktsiinikahjustuste kõrvaldamiseks!

Mõtisklemiseks skeptikutele aga, kes siiamaani räägivad kloordioksiidi toksilisusest:

Nii nagu kõikide ainete puhul on ka kloordioksiidi toksilisus sõltuv kogusest, kuid selle terapeutiline ning viirusi jm. patogeene hävitav toime avaldub juba väga madalate, inimestele ja loomadele ohutute dooside ja ülisuure lahjenduse juures.

Ungari ülikoolis läbi viidud teadusuuringu “Chlorine Dioxide Is a Size-Selective Antimicrobial Agent“, mis on avaldatud USA valitsuse meditsiini andmebaasis, kokkuvõte on: “Kloordioksiid on ideaalne biotsiid – see tapab kiirelt ja tõhusalt mikroobe kuid ei tekita mingit kahju inimesetele ja loomadele”.

FDA (USA Toidu–ja Raimiamet) ja ka Eesti Terviseameti poolt tehtud hoiatused ClO2 ohtlikkuse kohta kehtivad kõrgete kontsentratsioonide ja suurte koguste puhul, mitte ülimadalate terapeutiliste dooside kasutamisel, mis jäävad oluliselt alla toksilist piirnormi.

Kuna kloordioksiidi kasutatakse igapäevaselt joogivee ning toiduainete puhastajana, siis on tehtud üle 100 teadusuuringu ClO2 toksilisuse kohta, mis tõestavad selle ohutust. 50 kasutusaasta jooksul ei ole täheldatud ühtegi negatiivset kõrvalmõju tervisele. Toksilisuse uuringud on läbi viidud ClO2 suukaudsel kasutamisel, koekultuurile lisamisel ning samuti veenisisesel manustamisel. Selle aine ohutust inimestele ja loomadele kinnitab ka tõik, et ClO2 on kasutusel isegi doonorvere steriliseerimisel.

Olgu kõigile selge:
terapeutilised doosid (kuni 0,75mg/kg inimesele) jäävad sadades kordades allapoole võimalike kõrvaltoimete doose ning tuhandeid kordi alla võimalikke eluohtlikke doose: LD50 on 292 mg/kg kohta (USA Keskkonnakaitse Agentuur EPA ametlikel andmetel).

Seega, nt. 70kg inimese jaoks oleks võimalik eluohtlik doos 20440mg! Terapeutiline doos on aga kuni 0,75mg/kg inimesele.

Alates 2018 aasta maist kasutatakse kloordioksiidi joogvee puhastamiseks Rapla ühisveevärgis ning alates 2020 aasta juunist ka Kehtna ühisveevärgis kuna see on tõhusaim joogiveepuhastaja ning selle madalad doosid on ohutud ka igapäevaseks seespidiseks tarvitamiseks isegi imikutele.

USA Rahvusliku Terviseinstituudi (NIH) andmebaasis on ClO2 kohta 1800 uurimustööd ning 8147 patenti. See näitab, kui põhjalikult uuritud ainega on tegemist.

Samal ajal põhjustavad Euroopa Komisjoni hinnangul ainuüksi retseptiravimite kõrvaltoimed Euroopas ja Ameerika Ühendriikides aastas üle 200 000 inimese surma ning veel 128 000 sureb neile ametlikult väljakirjutatud retseptiravimite tõttu.

Janika Veski

“Keelatud Tervis” toimetaja

 

Shopping Cart