Vesinikurikka vee aktivaator YANG SHENG H2

330.00

Hüdreeritud vee toime 

Vesinik on üks võimsamaid looduslikke antioksüdante. See tungib takistusteta rakkudesse, jõudes tuuma, mitokondritesse ja teistesse piirkondadesse. Vesinik neutraliseerib valikuliselt  kahjulikud vabad radikaalid ja hoiab ära nende moodustumise. 

Võrreldes teiste antioksüdantidega on vesinik oma toimelt tõhusam C-vitamiinist 176 korda, katehhiinist 290 korda, E-vitamiinist 431 korda, koensüüm Q10-st 863 korda.
Vesinikul on valikuline antioksüdatiivne toime, see aktiveerib rakke ja stimuleerib ainevahetust. Vesinik (H2) ühineb meie kehas asuva agressiivse hapnikuga, reageerib sellega ja viib selle kehast välja vee kujul (H20).  

Kategooriad: ,

Mis on vesinikurikas vesi?
Jaapanis sai vesinikuga rikastatud vesi nimeks „vesinikvesi“. Tänu kaasaja teaduslik-tehnilistele saavutustele tekkis võimalus lahustada vesinik vees, mille tulemusena moodustus vesinikuga rikastatud vesi. Lihtsamalt öeldes hüdreeritud vesi – see on kõrge vesiniku koostisega vesi.

Koos ühiskonna arenguga kiireneb ka elutempo, keskkond reostub, inimesed kannatavad iga päevaga üha enam suurema koormuse ja stressi all. Kõik see kiirendab vananemisprotsessi ja provotseerib erinevate haiguste teket.

1956. aastal esitas Ameerika teadlane Denham Harman „vabade radikaalide vananemise teooria“, mille kohaselt keha vananemise ja haiguste tekkeks on vabad radikaalid, mis tekivad kehas hingamise ajal, suitsetamisel, alkoholi joomisel, intensiivse füüsilise koormuse ajal, aga samuti ultraviolettkiirte mõjul.  

Hüdreeritud vee toime 

Vesinik on üks võimsamaid looduslikke antioksüdante. See tungib takistusteta rakkudesse, jõudes tuuma, mitokondritesse ja teistesse piirkondadesse. Vesinik neutraliseerib valikuliselt  kahjulikud vabad radikaalid ja hoiab ära nende moodustumise. 

Võrreldes teiste antioksüdantidega on vesinik oma toimelt tõhusam C-vitamiinist 176 korda, katehhiinist 290 korda, E-vitamiinist 431 korda, koensüüm Q10-st 863 korda.
Vesinikul on valikuline antioksüdatiivne toime, see aktiveerib rakke ja stimuleerib ainevahetust. Vesinik (H2) ühineb meie kehas asuva agressiivse hapnikuga, reageerib sellega ja viib selle kehast välja vee kujul (H20).  

Peroksiidi vabad radikaalid – inimeste vananemise põhjus
Oksüdatsioon on üks kõige põhilisemaid looduslikke keemilisi reaktsioone. Seda üldlevinud protsessi saame jälgida raudnaela roostetamisel niiskes keskkonnas või õunal lõigatud koha kokkupuutumisel õhuga.

Inimese kehas toimuvad ka oksüdatsiooniprotsessid. Keskmiselt teeb inimene päevas umbes 20 000 hingetõmmet, hingates sisse hapnikku ja välja hingates süsihappegaasi. 98% saadud hapnikust kasutatakse ainevahetusprotsessis “kütusena”, ülejäänud 2% muutub pärast oksüdatsioonireaktsiooni kahjulikuks aineks – peroksiidi vabadeks radikaalideks.

Inimese kehas on looduslikud antioksüdandid, mis neutraliseerivad vabu radikaale (superoksiidi dismutaas, peroksiidi dismutaas jne), kuid vanuse suurenedes, aga ka kaasaja tingimuste tõttu ei piisa nende ensüümide funktsioonidest vabade radikaalide täielikuks eemaldamiseks kehast. Hingamine, suitsetamine, alkoholi joomine, elektromagnetiline kiirgus, samuti seedetrakti häired – see kõik moodustab suure hulga peroksiidi vabu radikaale.

Peroksiidi vabad radikaalid on äärmiselt aktiivsed “diversandid”, mis võivad keha rakke hävitada. Need tekitavad rakumembraanil asuvatel küllastumata rasvhapetel oksiidi, mille tulemusena toimub selle kahjustamine ja valguensüümi mandumine, selle tagajärjeks on keha vananemisprotsessi kiirenemine. Veel ohtlikum on asjaolu, et vabad radikaalid ründavad geene ja võivad häirida nende molekulaarstruktuuri, põhjustades mutatsioone geeniahelas. Selle tagajärjel ilmneb kehas süsteemne häire ja see on keha vananemise põhjuseks.

Kui peroksiidi vaba radikaal kahjustab keha rakke, tekib võimas, oksüdatsioonikindel, aktiivne vesinik. See hoiab ära peroksiidi vabade radikaalide rünnakuid, taastades need stabiilsesse vormi, seeläbi kaitseb vesinik keha rakke kahjustuste eest. Lõpptulemusena vesinik ja hapnik ühinevad, moodustades vee. Väheneb patoloogiliste muutuste tõenäosus, aeglustub rakkude suremus.

Vesinikurikka vee  aktivaatori YANG SHENG H2 iseärasused
1. Stiilne ergonoomiline disain, mugav kasutamine.2. Vesinikuga rikastatud vesi on valmis 5 minutit peale töörežiimi aktiveerimist.3. Seade stabiliseerib elektrivoolu automaatselt, mis võimaldab vesinikuga rikastada mis tahes vett –  piisab sellest, et ta vastaks joogivee sanitaarstandardile.
4. Vesiniku eraldamiseks hapnikust kasutatakse SPE¹ elektrolüüsi tehnoloogiat. Osooni ja loorgaasi eemaldamiseks on seade on varustatud atmosfääri avaga, mis tagab kõrge ohutuse.
5. Seade on kaasaskantav. Seda saab kasutada mitte ainult kodus, vaid ka ärireisil, kontoris ja ükskõik millises muus kohas. Te võite janu kustutada tervisliku vesinikuga rikastatud veega ükskõik kus ja ükskõik millal.
6. Klaasi laaditakse alalisvoolu adapteriga, mille madalpinge on -15V (ohutu pinge, mis võimaldab seadet kasutada maailma ükskõik millises riigis).

KASUTAMINE
1. Täitke klaas destilleeritud, mineraal- või puhastatud veega ja sulgege kaas (soovitatav veetemperatuur mitte üle 50° C).
2. Vajutage kergelt klaasi esiküljel asuvat toitenuppu.
3. Pärast vee rikastamist vesinikuga kustub sinine märgutuli. Vesi on joomiseks valmis.
4. Soovitatav on juua vett poole tunni jooksul pärast selle rikastamist, kuna aja jooksul vesinik lendub.
5. Laadija ühenduspesa asub klaasi tagaküljel. Laadimise ajal süttib punane märgutuli, peale  laadimise lõppu muutub see roheliseks. Ligikaudne laadimisaeg on 2–3 tundi.

SEADME HOOLDAMINE
1. Täitke klaas veega 5-15 minutiks, selle aja jooksul raputage klaasi mitu korda ja valage töödeldud vesi välja. Loputage klaas uuesti puhta veega.
2. Esimesel paaril kasutamisel on vesiniku tootmine vähem väljendunud, edaspidi vesiniku tootmine suureneb.
3. Klaasi liigutamise või kandmisee ajal tuleks laadimine välja lülitada.
4. Kasutage laadimiseks originaalset laadijat.
5. Ärge asetage klaasi vette.
6. Vee lisamisel generaatorisse veenduge, et kolb ja põhiseade oleks tihedalt kinni ja vesi ei imbuks välja.
7. Et vältida liigset siserõhku ja toote kahjustamist, ärge rikastage ühte ja sedasama vett rohkem kui 2 korda järjest.
8. Kui klaasi pikema aja jooksul ei kasutata, on vaja aku jõudluse tagamiseks seda üks kord kuus laadida.
9. Kasutage sanitaarstandarditele vastavat joogivett.
10. Rangelt on keelatud kasutada mingeid teisi vedelikke peale puhta vee, mineraalvee ja puhastatud vee     (näiteks gaseeritud joogid, tee, mahl, kohvi, alkohol, sojapiim jne).

Veaotsing
1. Põhiseade ei genereeri vesinikku: aku ei pruugi olla laaditud, laadige seade.
2. Pikaajalise mittekasutamise korral kuivab SPE¹ ioonmembraan, hoidke klaasis vett 8 tundi ja seejärel jätkake kasutamist.
3. Aja jooksul võib aku jõudlus väheneda.
4. Kontrollige, kas elektrivool suubub seadme põhjale, kas elektripistik, ühenduskaabel ja laadija on  korras.

Veelekked: kontrollige topsi kaane sulgemist / kontrollige tihendusrõngast.

 

Shopping Cart