ORGAANILISED HERICIUM ERINACEUS EKSTRAKTI KAPSLID(Lõvilakk)

30.00

Kõrge kvaliteediga orgaaniline Hericium erinaceus ekstrakt kui väga puhas vee ekstrakt, mis sisaldab 30% seene polüsahhariide Fujiani tipppiirkonnast. Vegan, ilma geenitehnoloogiata, ilma lisanditeta. 90 kapslit
  • Täisspekter: orgaaniline heritsiumi ekstrakt
  • Kapslis 500 mg ekstrakti 30% seente polüsahhariididega (eriti beeta-1,3 ja beeta-1,6-D glükaanid)
  • Korjatakse käsitsi parimal koristusajal (juuli-oktoober), et tagada optimaalne koostisainete sisaldus
  • Õrn ekstraheerimisprotsess traditsiooniliste meetoditega, kasutades ainult vett
  • Ei sisalda lahustite jääke nagu atsetoon, N-heksaan, metanool
  • Tippterroir: pärit Gutiani maakonnast (600-700 m üle merepinna), Fujian.
  • Traditsiooniline sertifitseeritud maheviljelusmeetod
  • Kõiki partiisid testitakse raskemetallide suhtes sõltumatus laboris

Hiina traditsiooni üle 2000 aasta vanad teadmised ravimseente kasulikkusest ja kasvatamisest on ainulaadsed. Ka tänapäeval annavad Hiina kultivarid kõige rikkalikumaid seeni. Kasvatamine on sedavõrd täiustatud, et kultuurseened ei jää enam alla oma looduslikult kasvanud esivanematele. Meie seened on pärit Fujianist Gutiani maakonnast, maailma tuntuimast ravimseente piirkonnast. Meie partnertalu on sertifitseeritud EL standardite kohaselt mahepõllumajanduslikult ja peab väga tähtsaks looduslikke traditsioonilisi viljelusviise. Seeni korjatakse käsitsi juulist oktoobrini maksimaalse loodusliku ainesisaldusega.

Seened koosnevad maapealsest viljakehast ja enamasti maa-alusest seeneniidistikust. Seene olulised koostisosad on koondunud maapealsesse viljakehasse. Maa-alusest seeneniidistikust valmistatud tooted on palju odavamad, kuna neid on palju kiirem, odavam ja lihtsam kasvatada, kuid need ei sisalda peaaegu üldse väärtuslikke koostisosi. Meie seenepulbrid ja -ekstraktid saadakse seetõttu eranditult kogu seente viljakehast, kaasa arvatud varred, ning sisaldavad täiel hulgal väärtuslikke koostisosi.

Raviseente väärtuslikumateks komponentideks on seente polüsahhariidid, eriti beeta-1,3- ja beeta-1,6-D-glükaanid. Meie seeneekstraktid ühendavad need ained rikkalikuks kontsentraadiks. Ekstraheerimine toimub traditsioonilisel meetodil, kasutades ainult vett, mis on puhtaim ja õrnem ekstraheerimisprotsess. See tähendab, et need ei sisalda keemiliste lahustite (nagu atsetoon, N-heksaan, metanool) jääke.

 

HERITSIUM

HERICIUM ERINACEUS (SIILHABE, AHVIPEA SEEN, LÕVILAKK, POM-POM)

Hericium Erinaceus’t, tuntud ka kui lõvilaka ja siilihabe, peetakse Aasias söögiseente seas tänu oma peentele aroomidele väga eriliseks delikatessiks. Ka tema välimus on märkimisväärselt ebatavaline. Selle seene viljakeha näeb välja peaaegu nagu karusnahk või korallid . See muljetavaldav välimus on pälvinud Hericiumile õigustatult hüüdnimed “lõvi lakk” ja “siili habe”. Kaasaegsed kultiveeritud vormid on lühemate ogadega ja näevad sageli välja käsnataolised.

Seen kasvab kändudel või vanemate või surnud lehtpuude haavadel ning seda leidub peamiselt põhjapoolkeral. Tõendid näitavad, et heritsium oli tuntud ravimseen mitte ainult Aasia botaanikateaduses, vaid ka Põhja-Ameerika põlisrahvaste seas.

Kui otsite toidulisandit oma energia ja vastupidavuse suurendamiseks, oleks korditseps parim valik . Kui soovite tugevdada oma immuunsust, parandada oma kognitiivseid funktsioone ja vähendada ärevust, on Lion’s Mane parim valik.

Inimesed, kes on rasedad või imetavad , peaksid vältima lõvilakka, kuna ohutusteavet pole veel piisavalt. Lisaks võib lõvilakk aeglustada vere hüübimist.

 

KOOSTIS:

Orgaaniline Hericium Erinaceus ekstrakt (30% polüsahhariide), kapsli kest: hüdroksüpropüülmetüültselluloos.

On olemas ka 100g pulber extrakt.

 

KOOSTIS / 2 KAPSLIT %NRV*
Orgaaniline Hericium Erinaceus 1000 mg -**
millest polüsahhariidid 300 mg -**

* toitainete võrdluskogus
** võrdluskogus puudub

Kapsli kohta: 500 mg Hericium Erinaceus ekstrakti
Kokku:  45 000 mg Hericium Erinaceus ekstrakti / klaas

 

ORGAANILINE SERTIFIKAAT

Shopping Cart