KOLLOIDNE HÕBE 80% KOLLOIDNE 10 PPM SPRAY

30.00

Tõeline kolloidhõbeda pihusti 10ppm tippkolloidisisaldusega 80%. Väga väike osakeste suurus, eelistatavalt madal kontsentratsioon ja märkimisväärselt suur pindala. Tootnud Hollandis Crystal Colloidals. Ilma lisanditeta. 100 ml
  • Väga puhas, destilleeritud, deioniseeritud vesi elementaarse hõbedaga, taaselustatud Johann Granderi järgi
  • Ülikõrge kolloidisisaldus: 80,5% kolloidne ja 19,5% ioonne
  • Optimaalne neeldumine tänu äärmiselt väikesele osakese suurusele: 0,65 nanomeetrit (97% <0,65; 3% <2,8 nm)
  • Väga suur pindala (efektiivsus): 7,1m2/l
  • 10 ppm kontsentratsioon
  • Väga puhas 0,9995% hõbe
  • Ilma igasuguste lisandite ja lisanditeta
  • Praktiline pumbaga pihustuspudel
Kategooriad: ,

Silmapaistva kvaliteediga ehtne kolloidhõbe: meie ülikvaliteetset kolloidhõbedat toodab Hollandis firma Crystal Colloidals. See on üks haruldasi “päris kolloidhõbedaid”, mille kolloidisisaldus on 80,5%. Seega on see ainult 19,5% iooniline. Hõbeda dispersioone nimetatakse mõnikord “kolloidhõbedaks”, mille kolloidide sisaldus on vaid 20%, kuid need on õigesti “ioonhõbedad”. Meie tootja on üks väheseid maailmas, kes saavutab kolloidisisalduse 80%.

0,65 nanomeetri juures saavutab toode tehniliselt väikseima võimaliku osakese suuruse, mis vastab vaid umbes 19-20 hõbeda aatomile. 7,1m2/l on meie kolloidhõbeda suurim võimalik pindala. Tänu väikseimale osakeste suurusele, tohutule osakeste arvule lahuses ja tohutule pindalale on sellel maksimaalne efektiivsus isegi madala hõbeda kontsentratsiooniga 10 ppm. See tähendab, et vaatamata suurimale efektiivsusele tuleb kasutada vaid madalat hõbedasisaldust, et keha ei koormaks.

Meie kolloidhõbe ei sisalda hõbevalke. Toode sisaldab ainult ülipuhast hõbedat (0,9995%) ja destilleeritud vett. Vesi on Granderi sõnul deioniseeritud ja taaselustatud. Erinevalt kõrgema ioonisisaldusega hõbedasest veest ei pea seda toodet oma stabiilsuse tõttu elektriseadmetest eemal hoidma.

Vesi avaldab kolloidhõbeda tootmisele väga suurt mõju. Meie kolloid lahustatakse destilleeritud, deioniseeritud ja taaselustatud vees. Kasutame pakendina valguse eest kaitstud ja keskkonnasõbralikku pruuni klaasi, millel on praktiline pumppihusti kinnitus.

 

MÕJU

Kolloidhõbe on elektriliselt laetud hõbedaioonid vees, mille suurus on tavaliselt 1–10 nm. Mida väiksemad on osakesed, seda paremini suudab organism neid omastada. Kolloidhõbe on dispersioon, mis koosneb puhtast hõbedast ja veest ning on mineraalidevaba.

IOONILINE JA KOLLOIDNE HÕBE

Hõbedaosakesi vees, mis on suuremad kui 1 aatom ja väiksemad kui 100 000 nanomeetrit, nimetatakse kolloidseks hõbedaks. Kolloid tähendab, et sellise läbimõõduga aine hõljub teise sees ühtlaselt, ilma sellega ühinemata. Ioonhõbe seevastu on määratletud kui vees lahustunud hõbedaioone. Hõbeda ioonid on hõbeda aatomid, millel puudub elektron, seega on nad “ebastabiilsed”.

IOONNE JA TÕELINE KOLLOIDHÕBE

Väliselt on ioonne ja kolloidhõbe sarnaselt tõhusad. Kui aga kolloidisisaldus on kõrge ja osakesed väga väikesed, võib hõbedaga saastumise vältimiseks valida madalama kontsentratsiooni.

Hõbedavee kvaliteedi määravad tegurid on kõrge kolloidisisaldus (vähemalt 50%), väike osakeste suurus ja võimalikult suur efektiivne pind. Madalate kontsentratsioonide kasutamisel saab vältida ka liigsest hõbedasisaldusest tingitud stressi.

PPM (KONTSENTRATSIOON)

Oluliseks kriteeriumiks kolloidse mineraali/metalli hindamisel vedelikus on ühik ppm (miljoniosa). See näitab aine massi liitri kohta (mg/l) ja seega selle kontsentratsiooni.

Mõnel juhul mõõdetakse kontsentratsiooni lihtsalt odava juhtivusmõõturi abil. Kuna aga valdavalt ioonse hõbeda juhtivus on suurem kui kolloidhõbedal, on mõõtmistulemus moonutatud. Tegelikkuses on hõbeda kontsentratsioon oluliselt madalam, kui korrigeerimata mõõtmine näitab. Õiget kontsentratsiooni mõõtmise meetodit nimetatakse ICP-ks (Inductive Coupled Plasma) ja see nõuab spetsiaalset väga kallist seadet (umbes 30 000–50 000 eurot). Kolloidhõbeda toote ostmisel tuleks jälgida, et kontsentratsioon oleks õigesti määratud.

EFEKTIIVNE PINDALA JA OSAKESTE SUURUS

Hõbedasisaldus või kontsentratsioon üksi ei ole aga toote tõhususe seisukohalt kaugeltki määrav. Vastupidi, on kasulik, kui hõbedasisaldust saab vähendada, säilitades samal ajal tõhususe. Kõige olulisem on “efektiivne pind” kui kõigi hõbedaosakeste kogupind vedelikus. Näiteks 1 1 mm suuruse osakese kohta ühes liitris on kogupindala vaid 6 mm2/l.

Osakeste suurus 0,65 nm on hõbeda väikseim võimalik osakeste suurus, kuna osakeste moodustamiseks on vaja vähemalt 19-20 aatomit. Crystal Colloidalsi kolloidhõbe on selle väikseima suurusega ja saavutab tohutu pindala 7,1 m2/L soodsalt madala kontsentratsiooniga 10 ppm. Kui 2 liitrit kristallkolloidset kolloidhõbedat laotada 1 hektari (10 000 m2) alale, oleks 1,1 miljardit hõbedaosakest ruutmillimeetri (mm2) kohta.

VALMISTAGE ISE KOLLOIDHÕBE?

Üsna sageli soovitatakse “kolloidset” hõbedat ise valmistada. Kõik, mida vajate, on 9-voldine aku ja hõbedane traat. Meie toodetav hõbe on aga valdavalt ioonne. Tavaliste kodutootmise seadmetega saate tavaliselt saavutada ainult 1-25% kolloidisisalduse. Kommertstootmises kasutatakse sageli kõrgemat pinget ja võimsust ning suures koguses sama madala kolloidisisaldusega ioonhõbedat saab kiiresti ja odavalt toota. Seda nimetatakse sageli kolloidhõbedaks, kuid see sisaldab ainult 10–20% kolloidi.

Samas saab reeglina oluliselt suuremaid osakesi toota vaid isetehtud hõbedaveega. Ainult spetsiaalsed seadmed võimaldavad väikeseid osakesi. Suuremate osakeste puhul on sama efekti saavutamiseks vaja oluliselt suuremat kontsentratsiooni, mis toob kaasa suurema stressi kehale.

HÕBEDASED VALGUD

Mõned kõrge kontsentratsiooniga tooted (tavaliselt 30-20 000 ppm) lisavad hõbedavette lisaaineid (nt želatiin, kaseiin, soja), et vältida suurte hõbedatükkide sadestumist pudeli põhja. See võib tekitada hõbevalke, mis on suured hõbedaosakesed koos valgulisanditega.
Hõbedavalkude äratundmine
Kolloidhõbedatooted peaksid selgelt näitama, kas need sisaldavad hõbevalke.

Selle tunnete ära ka järgmiste kriteeriumide järgi:
1. Värvus heleoranž kuni peaaegu must (mida suurem on ppm sisaldus, seda tumedam on vedelik)
2. Toote raputamisel tekib vahukiht, mis püsib mõne minuti.
3. Tavaliselt kõrge kontsentratsioon (30 ppm ja rohkem)

Meie tõeline Crystal Colloidalsi kolloidhõbe ei sisalda hõbevalku.

SOOVITATAV TARBIMINE

Toode ei ole ravim, toit ega toidulisand.

Meditsiiniseadme klass 1
Märkus:
 Kolloidhõbe ei ole ravim ja seetõttu ei viita see näidustustele. Mitte suukaudseks kasutamiseks, ainult välispidiseks kasutamiseks.

Meil ei ole lubatud teha avaldusi kolloidhõbeda erinevate kasutusvaldkondade või selle kasutusalade kohta. Tutvuge vastava erialakirjandusega.

VASTUNÄIDUSTUSED

Allergiahoiatus
Kui olete hõbeda suhtes allergiline, ei tohi te seda toodet kasutada.

LADUSTAMINE

Hoida lastele kättesaamatus kohas. Hoida kuivas kohas toatemperatuuril. Ärge laske sellel metalliga kokku puutuda ega külmutada, see hävitab toote.

Kõrge kolloidisisalduse tõttu ei vaja see toode elektriseadmetest mingit kaugust.

Maksimaalse vastupidavuse tagamiseks soovitame teil:

  • Ärge valage kasutamata vedelikku tagasi pudelisse.
  • Säilitamine toatemperatuuril.
  • Vältige otsest päikesevalgust.

KOOSTIS:

SISU % CAS NUMBER
Vesi 99,99% 7732-18-5
Hõbedane 0,01% 7440-22-4

TOOTE ÜKSIKASJAD

Päritolu Crystal Colloidals, Holland
Tootmine Omatoodang Euroopas,
täitmine ja kapseldamine EL-is HACCP, GMP / ISO 22000:2018 järgi.
Klaaspakendis lõpptoodete ladustamine spetsiaalsetes saasteainetevabades konteinerites.
Saatmine mineraalõlivabades kastides
Pakendamine Pruun klaaspudel, mis kaitseb valguse ja oksüdatsiooni eest (ilma plastifikaatoriteta, BPA).
Sildi eemaldamine purkide taaskasutamiseks Klaaspudeli taaskasutamiseks saab sildi hõlpsalt eemaldada, kui leotada seda 5 minutit kuumas vees. Kõik liimijäägid võib vähese nõudepesuvahendiga maha hõõruda.

LABORATOORSED UURINGUD

Puhtus on üks meie kõrgeimaid kvaliteedistandardeid. Selleks laseme nii oma toorainet kui ka valmis lõpptooteid sõltumatutes laborites regulaarselt puhtuse ja toimeainesisalduse osas testida. Selleks, et muuta meie erikvaliteet teile võimalikult läbipaistvaks, leiate siit tutvumiseks väljavõtted mõnest olulisest laboriuuringust.

Shopping Cart