NADH 50 D-riboos ja D(+)-galaktoos

40.00

Looduslik NADH (ka “koensüüm 1”) täis 50 mg kapsli kohta pluss funktsionaalsed suhkrud D-riboos ja D(+)galaktoos. Ensümaatiliselt saadud taimsest toorainest. Patenteeritud enterokattega DRcaps®. Vegan, 100% taimne ja väga puhas. 60 kapslit.
  • Looduslik NADH (ka “koensüüm 1”)
  • Funktsionaalsete suhkrutega D-riboos ja D(+)galaktoosi (100% taimne)
  • Saadakse taimsetest toorainetest ilma geenitehnoloogiata
  • NADH osaleb paljudes kehas toimuvates protsessides
  • Spetsiaalsed gastroresistentsed kapslid: patenteeritud DR® Caps (viivitatud vabanemine)
  • Ühes kapslis on täis 50 mg NADH, samuti 500 mg D-riboosi ja 200 mg D-galaktoosi
  • Toodetud kõrgeimate puhtus- ja kvaliteedistandardite järgi
  • Ilma lisanditeta, ilma geenitehnoloogiata, samuti vegan, laktoosi- ja gluteenivaba
Kategooriad: ,

Meie NADH saadakse ensümaatiliselt taimsetest toorainetest NAD ja D-glükoosist, kasutades beeta-NADH-na deioniseeritud vett, seejärel puhastatakse kõrge puhtusastmeni ja külmkuivatatakse pulbrina. Nii saadakse ülipuhas, looduslikku päritolu taimne tooraine.

Kasutatav D(+)-galaktoos pärineb Aafrikas leiduvate akaatsiapuude looduslikust kummiaraabikust. Tootmises ei kasutata loomseid komponente nagu želatiin, karvad või suled ning kasutatakse ainult taastuvat toorainet. Meie D(+)galaktoosi pulber on seega 100% vegan ja selle puhtus on >99,0%.

Erinevalt keemiliselt sünteesitud riboosist, mis sageli sisaldab looduses harva esinevat L-riboosi, koosneb meil kasutatav riboosipulber 100% looduslikust D-riboosist. D-riboosi saadakse puhtalt taimsest allikast glükoosi kääritamise teel. Mikroorganismid kasutavad sama metaboolset rada nagu inimesed, pentoosfosfaadi rada. Sel põhjusel toodetakse ainult D-riboosi ja mitte L-riboosi, mis on organismide jaoks kasutuskõlbmatu. Tootmises ei kasutata loomseid komponente nagu želatiin, karvad või suled ning kasutatakse ainult taastuvat toorainet. Meie D-Ribose pulbri puhtus on >98,0% ja see on 100% vegan. Riboosi loomulik D-vorm sobib kokku ka fruktoositalumatusega.

Kapslikestena kasutame patenteeritud maohappekindlaid HPMC kapsleid (DR® Caps).
Kasutame pakendina plastiku asemel valguse eest kaitstud ja keskkonnasõbralikku pruuni klaasi.

NADH (NIKOTIINAMIIDADENIINDINUKLEOTIIDHÜDRIID)

NAD/NADH (“koensüüm 1”, nikotiinamiidadeniindinukleotiidhüdriid) on B3-vitamiini (niatsiini) bioloogiliselt aktiivne vorm. Seda esineb loomulikult igas elusorganismis ja taimerakus ning seda nimetatakse ka koensüümiks 1 kui oluliseks koensüümiks hingamisahelas. NADH osaleb paljudes kehas olulistes protsessides.

SOOVITATAV TARBIMINE

Võtke 1 kapsel päevas (50 mg NADH kapsli kohta) koos 200 ml veega enne sööki.

TOIDULISANDID

Ärge ületage soovitatavat päevatarbimist. Toidulisandid ei asenda tasakaalustatud ja mitmekülgset toitumist. Hoida lastele kättesaamatus kohas.

LADUSTAMINE

Hoida jahedas ja kuivas kohas. Hoida otsese päikesevalguse ja kuumuse eest.

KOOSTISAINED

D-riboos, D-galaktoos, nikotiinamiidadeniindinukleotiidhüdriid (kandja: glükoos), kapsli kest: hüdroksüpropüülmetüültselluloos.
Sisu: 60 kapslit

KOOSTIS / 1 KAPSEL %NRV*
NADH 50 mg -**
D-riboos 500 mg -**
D-galaktoos 200 mg -**
Shopping Cart